2007-10-08

黑黝黝

10 則留言:

mirror 說...

下一次要夜探鬼屋 !~~!

iRis 說...

今晚收工...熄哂燈都真係幾得人驚...

serina 說...

咦? 我之前去過睇文化歷史展覽wor! d職員好nice架! 你直呈0係果度返工?

iRis 說...

Serina, 係AR..我宜家係個度做野AR...我係一個唔NICE既職員啦!

的 說...

好詭異,諗起d鬼怪電影。

mirror 說...

唔nice的職員,haahaa, 下次帶我地參觀啦,在那裡攪萬聖節party!!!

s-ta 說...

HA~~~ 我覺得你似去左監倉返工咁...

serina 說...

查實果度好有歷史文化色彩架, 不過可能係黑白相, 再加上萬聖節, 大家覺得詭異0者!

Iris, 你邊會係果d唔nice的職員呢? 加埋你, 一定係一個歡樂的大家庭啦!

mirror 說...

如果要講iris的nice, 是多數發生在她的內心,平日是不會好表現出來的,她好多時都是刻刻薄薄,仲失驚無神窒你一鑊!

iRis 說...

的, MIRROR, 我想那裡要是有鬼的話,會是蚊的鬼魂。這幾天,我已成功殺了一生加起來的數目。

SERINA, MIRROR, NICE是看對象的。我只在朋友面前刻薄,都算是一個親暱的表現吧!(嘩哈哈!)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...