2009-08-15

My First ArtJamming







從四條腿事件起,每年我們(但是同伴的組合不同)都會相約放個半天/一天假去消消氣。今年我們去了畫畫,再去看電影。回頭看,原來都已經是第4年。很好!

(回顧四條腿節目:20062007.. 之後的08年原來沒有記下,那天我們是去了看畫展吧...)
 
 
 

7 則留言:

鍾樂佳 說...

好靚呀~ 賣畫啦!

s-ta 說...

08那年, 我地係咪尖咀 lunch / tea + 沙田乳鴿 + mirror 美腿魔師?

的 說...

07年我地放左兩次假~
仲有一次係將軍澳示範單位團~
http://iristsoi.blogspot.com/2007/09/blog-post_01.html

又係的 說...

看畫展是08年四月的某個周末,之後我們呆在街頭唔知去邊好呀嘛~

mirror 說...

今次係最辛苦的,我要抬張畫返屋企先...下次一定唔能夠畫咁大張!

devilzip 說...

好羨慕...好靚靚啊!!

Wing 說...

everyone likes the flower tail of my elephant! haha, thanks iris!~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...